Sappee 11.6.2024

Harvia ja Ski Sport Finland yhteistyöhön – Harvia tukemaan alppihiihto- ja freestylemaajoukkueen matkaa kohti maailman kärkeä

Maailman johtava sauna- ja spa-alan yritys Harvia ja Ski Sport Finland ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen alppihiihto- ja freestylemaajoukkueiden tukemisesta. Fearless Finns -nimellä kulkeva Suomen alppi- ja freestylemaajoukkue suuntaa uuteen kauteen täynnä uutta energiaa ja saa rinnalleen Harvian yhteistyökumppaniksi. Harvia vastaavasti saa rinnalleen saunalähettiläiksi nuoren ja nälkäisen joukkueen, jolla on valtava potentiaali kansainväliseen menestykseen.

Yhteistyöllä halutaan paitsi tukea Fearless Finns -urheilijoiden matkaa maailman huipulle myös auttaa urheilijoiden palautumista ja jaksamista vaativien kisojen ja treenien yhteydessä, sekä tuoda tietoa saunan terveysvaikutuksista suuremmalle yleisölle. Saunominen auttaa kehoa palautumaan ja mieltä rauhoittumaan raskaan päivän jälkeen, oli kyseessä kisapäivä vuorilla tai harjoituskausi kuntosalilla. Fearless Finns –urheilijoiden kropat joutuvat koetukselle kovissa vauhdeissa ja ilmavissa hypyissä, minkä takia palautuminen ja rentoutuminen ovat tärkeitä elementtejä maailmancup-osakilpailuja kiertäville urheilijoille. Saunominen toimii myös erinomaisena lämmittelykeinona lihaksille ennen harjoittelua tai kisaa.

Fearless Finns -urheilijoita pääsee seuraamaan tositoimissa marraskuussa Levillä järjestettävässä maailmancupin osakilpailussa, jossa Harvia toimii pääyhteistyökumppanina.

”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme Harvian yhteistyökumppaniksi Fearless Finns -perheeseen. Palautumisen ja hyvinvoinnin vaikutus sekä fyysiseen että henkiseen suorituskykyyn on valtavan tärkeä meidän matkallamme kohti tavoitteitamme. Kuten Harvia, myös me tähtäämme todella kilpailullisen alan kärkeen. Odotamme yhteistyötä innolla ja haluamme inspiroida mahdollisimman monia tavoittelemaan pelottomasti tavoitteitaan”, toteaa Marcus Sandell, Ski Sport Finlandin projektipäällikkö

Yhteistyössä yhdistyvät molempien osapuolten halu viedä omaa osaamistaan pelottomasti maailmalle. Alppihiihto on erittäin seurattu laji erityisesti Keski-Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa, jotka ovat myös Harvialle tärkeitä alueita, sillä niissä saunomisen suosio kasvaa huimaa tahtia. Yhteistyön nimikkeeksi muodostui luontevasti Skiing with Heat, joten yhteistyön tunnistaa sosiaalisessa mediassa merkinnällä #skiingwithheat.

”Toivotamme Ski Sport Finlandin maajoukkueurheilijat lämpimästi tervetulleiksi Harvian saunalähettiläiksi ja jakamaan tietoutta saunan terveyshyödyistä urheilijoiden näkökulmasta. Olen varma, että joukkueen pelottomien urheilijoiden kanssa löydämme uusia ulottuvuuksia viestintään – ja tavoitamme uusia kohderyhmiä niin kotimaassa kuin ulkomailla”, kertoo Harvian markkinointi- ja innovaatiojohtaja Päivi Juolahti.

Yhteistyösopimus kestää kauden 2022-2023 loppuun. Harvialla odotetaan jo innolla alppihiihtokauden avausta Söldenissä lokakuun 17. päivä ja freestylekauden avausta Churissa lokakuun 22. päivä.

Artikkelia muokattu: