Pyhä 17.4.2024

Pujottelun SM-kultamitalit Riikka Honkaselle ja Jesper Pohjolaiselle

Levi West -rinne oli kisatantereena, kun kisattiin pujottelun Suomen mestaruuksista. Levillä oli kisan aikana huomattavan lämmintä, mutta lämmöstä huolimatta kisarinne pysyi olosuhteisiin nähden erinomaisessa kunnossa.

Kisoissa maajoukkueurheiljoita haastoivat nuoret sekä seniorit. Maajoukkueen laskijat pitivät pintansa tiukassa taistossa. Erityisen huomion keräsivät kisarinteisiin palannut Nella Korpio sekä suurpujottelina paremmin tunnettu Samu Torsti.

Riikka Honkanen hallitsi kisarinteen metkut

Naisten top-3

1. Riikka Honkanen 2. Nella Korpio (+0,28 sek) 3. Erika Pykäläinen (+1,21 sek).

Honkanen oli kisan jälkeen hyvillä mielen.

”Rata oli olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa. Aina on kiva voittaa. Näin kauden lopussa laskee jotenkin rennommin, joka näköjään sopii minulle. Hyvillä mielin loppuviikon suurpujottelua ja paripujottelua kohti.”

Jesper Pohjolainen turvautui rock´n rolliin

Miesten top-3

1. Jesper Pohjolainen 2. Erik Saravuo (+0,11 sek) 3. Samu Torsti (+1,37 sek)

Voittaja Pohjolainen loisti kilpaa auringon kanssa.

”Olen kisannut paljon viime viikkoina, Suomessa ja muualla Skandinaviassa. Suomen mestaruus on aina hieno asia. Näin keväällä on vähän rennompaa, mutta mestaruus on aina mestaruus. Toki hienoa on voittaa myös treenikaverit. Saa vähän positiivista pottuiltavaa kaverille. Toisella kierroksella rata oli jo sen verran huonnossa kunnossa, että laskuun tuli melkoisesti rock´n rollia.”

Levin kisaviikon ohjelma

22.4. Pujottelun FIS-kisat (naiset ja miehet) 1. kierros klo 9.45.

23.4. Suurpujottelun nuorten SM-kisat (naiset ja miehet)

24.4. Suurpujottelun FIS-kisat (naiset ja miehet)

25.4. Paripujotelun SM-kisat (naiset ja miehet)

Kilpailut käydään Levi West -rinteellä. Kisat käydään pääsääntöisesti aamulla varhain.