Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Ski Sport Finland ja Zeropoint yhteistyöhön 

Suomalainen Zeropoint perustettiin Jyväskylässä vuonna 2009. Alkusysäyksen toiminnalle antoi useiden vuosien yliopistotutkimus kompressiotuotteista ja niiden hyödyistä urheilusuoritukseen, palautumiseen ja urheiluvammojen ehkäisyyn.

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestylehiihdon lajien kehittämisestä, tapahtumista ja menestyksestä. 

Zeropoint ja Ski Sport Finland lähtevät yhteiselle matkalle, jonka yhtenä tavoitteena on luoda erityisesti lasketteluväelle sopivia tuotteita. Zeropoint on Ski Sport Finlandin virallinen alusasu- ja laskusukkakumppani.

Laajan liikkuvuuden säilyttäminen ja lihasten tukeminen suorituksen aikana on olennaista raskaassa ja räjähtävässä lajisuorituksessa. Alppi- ja freestylelaskijoiden kehot ovat jatkuvalla koetuksella, joten olemme innoissamme yhteisestä kehitystyöstä, jolla voi olla merkittävä vaikutus joukkueen ympärivuotiseen suorituskykyyn ja hyvinvointiin,” sanoo Ski Sport Finlandin asiakkuus- ja projektipäällikkö Marcus Sandell.

Zeropointin tuotteissa käytetään viimeisintä kompressioteknologiaa, jota testataan, mitataan ja kehitetään aktiivisten liikkujien parhaaksi. Fearless Finns toimii lasketteluväelle tarkoitettujen alusasujen ja sukkien kehittäjinä.

Olemme innoissamme mahdollisuudesta kehittää huipputuotteita yhdessä Suomen ja maailman parhaiden alppiurheilijoiden kanssa. Meillä Zeropointilla laatu on arvovalinta, sekä panostaminen kierrätysmateriaaleihin. Tavoitteena on kehittää tuotteita, joista voi nauttia esimerkiksi sunnuntaisin klassisessa maailmancupin rinteessä tai lasten kanssa suosikkirinteessä”, sanoo Zeropointin toimitusjohtaja Eric von Walzel. 

Yhteistyön kunniaksi Zeropointin verkkokaupassa on tänään 11.2.2022 klo 15 alkaen (24h) 20% alennus koodilla: fearless20