Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Ski Sport Finland ja italialainen vaateyhtiö Kappa aloittavat yhteistyön.


 ”Olemme tietysti todella innoissamme uudesta yhteistyöstä. Vaatteet ovat erittäin laadukkaita ja teknisiä, joka on tietysti tärkeintä huipputasolla kilpailtaessa. Lisäksi brändi on erilainen, nuorekas ja tyylikäs, eli hyvä fitti meidän Fearless Finns -joukolle”, kommentoi Kappan projektia vetänyt Marcus Sandell.

Kappa varustaa Suomen joukkueet seuraavat kolme vuotta, jonka aikana kilpaillaan muun muassa Pekingin Olympialaisissa sekä lajien MM-kilpailuissa kaudella 2022-2023. Vaatetoimittajan tavoitteet yhteistyölle ovat yhtä kunnianhimoiset kuin maajoukkueiden tavoitteet tulevissa arvokilpailuissa. Brändin tunnettuuden palauttaminen pohjoismaissa ja myynnin kasvattaminen eri tuoteryhmissä, mutta ennen kaikkea Ski -kategoriassa on selkeä lähtökohta. Ski Sportin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemen mukaan keväällä päättynyt yhteistyö Helly Hansenin kanssa oli onnistunut projekti, jonka päättyminen avasi mahdollisuuden uudelle Fearless Finns -kumppanille;  

”Hienoa päästä aloittamaan uusi projekti tässä kohtaa haastajan asemassa olevan, mutta toisaalta ison kansainvälisen toimijan kanssa. Se sopii meidän tämän hetken tekemiseen hyvin. Olemme onnistuneet auttamaan eri kategorioissa kumppaneitamme nousemaan urheilumarkkinoinnin keinoin johtaviksi brändeiksi Suomessa. Nyt alkamassa on jännittävä matka, jonka aikana uskon, että näemme paljon menestystä.”

https://www.kappa.com

Article modified:

Did you read these?

Apocalyptica's Paavo Lötjönen and Eicca Toppinen are both downhill fanatics. “Skiing is the perfect symphony of speed, exercise, fresh air and thrill-chasing in fabulous natural scenery,” says Paavo.
Due to Covid only Finns will be able to enjoy the magnificent Finnish nature and weather in ski season 2020–2021.