Ylläs 12.4.2024

Kalle Järvilehto lähtee ainoana Calgaryn maailmancupiin

Kalle Järvilehto.
Calgaryn maailmancup on viimeinen ennen MM-kisoja.

Hienosti alkukauden big airin maailmancupissa laskenut Kalle Järvilehto osallistuu ainoana suomalaisena Calgaryn maailmancupiin. Kanadassa lasketaan slopestylessä ensi viikolla. Kisa on viimeinen ennen Georgiassa 19.2-5.3. järjestettäviä maailmanmestaruuskisoja.

– Kallella on ollut erittäin mainio kausi big airin puolella, ja on kiva päästä näkemään, miten tatsi taittuu slopestylen puolelle. Kalle kävi ottamassa välissä vähän lämpöjä Eurooppa cupissa Prato Nevosossa Italiassa ja sijoittui siellä neljänneksi, eli sai hyvän onnistumisen alle ennen maailmancupia. Kisaan osallistui monia maailmancup-laskijoita, joten siellä oli erittäin nimekäs osallistujakaarti. Nyt mennään kohti Calgarya, ja tästä saadaan hyvä nousujohteisuus Georgian MM-kisoja kohti. Toivotaan hyvää onnistumista ja jännityksellä jäämme seuraamaan, miten siellä menee, team manager Antti Koskinen kommentoi.

Calgaryssa kisataan slopestylen karsinnat perjantaina 10.2. ja finaali lauantaina 11.2. Finaali lähetetään suorana Ylen ja Viaplay Urheilun kanavilla.

Aikuisten maajoukkueen viralliset kumppanit ovat Kuoma, Ruka ja Urheilu Mehiläinen.