Pyhä 17.4.2024

Slopestylen maailmancup starttaa Laaxista

Eveliina Taka Kuva: Henri Laakkonen
Perinteikäs Laax Open lasketaan Sveitsissä tällä viikolla.

Slopestylen maailmancupin kauden ensimmäinen kilpailu lasketaan tällä viikolla, kun pitkän historian omaava Laax Open on jälleen vuorossa. Suomesta kilpailuun lähtevät Rene Rinnekangas, Mikko Rehnberg, Telma Särkipaju ja loukkaantumisesta takaisin kisakentille palaava, viime kaudella hienon nousun tehnyt Eveliina Taka.

– Pojat ovat olleet viimeiset viikot kuvaamassa, joten ovat nyt intoa puhkuen lähdössä hyppimään. Naisten puolelta Telma on ensimmäistä kertaa Laaxin reissulla ja innoissaan lähdössä rataan tutustumaan. Eveliina on loukkaantumisten jäljiltä ensimmäistä kertaa nyt hyppinyt isoja hyppyreitä ja lähtee nyt ensimmäiseen kisaansa sitten viime kevään loukkaantumisen. Erikoisesti aloitamme tällä kertaa auringon paisteessa, sillä yleensä täällä on todella vaihtelevaa säätä. Rata vaikuttaa tosi hyvältä ja pojat ovat jo voittaneet huonojen vitsien kerronnassa mestaruuden, joten siihen on hyvä lähteä uusia voittoja mukaan hakemaan, valmentaja Tero Manninen kertoo.

Laaxissa lasketaan keskiviikkona miesten karsinnat ja perjantaina naisten. Finaali lasketaan lauantaina klo 14.05 alkaen Suomen-aikaa, ja kisa on nähtävissä suorana Viaplay Sportilta.

Lisätietoja Laax Openista: https://open.laax.com/

Aikuisten maajoukkueen viralliset kumppanit ovat Kuoma, Ruka ja Urheilu Mehiläinen.