Sappee 13.7.2024

Jäspi on Ski Sport Finlandin uusi yhteistyökumppani 


Jäspi on Ski Sport Finlandin pääyhteistyökumppani alkavan kauden ja sopimuksessa on optiot kausille 24/25 ja 25/26. Yhteistyö näkyy maailmancup-laskijoiden kisa-asuissa sekä koko alppimaajoukkueen laskettelu- ja lehdistöasuissa. Yhteistyötä tehdään myös sosiaalisen median kanavilla. 

Kaukora Oy:n toimitusjohtaja Mika Laine näkee yhteistyön kasvattavan yhtiön tuotemerkkien näkyvyyttä pohjoismaissa sekä Keski-Euroopassa. 

”Jäspi on vahvassa kasvussa oleva ja eteenpäin menevä perinteikäs brändi. Fearless Finnsin kanssa tehtävällä yhteistyöllä saamme brändin dynaamisen imagon ja suomalaisuuden hyvin esille myös ulkomailla. Haluamme samalla olla tukemassa Fearless Finns sukupolven matkaa kohti Cortina-Milanon 2026 talviolympialaisia.”

Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Janne Leskinen on yhteistyössä innoissaan siitä, että Fearless Finns ideologia ja Jäspin tavoitteet osuvat niin hyvin yhteen. 

”Jäspi on alansa rohkea ja monipuolinen toimija, jolla on selkeät tavoitteet menestyä kansainvälisesti ja viedä suomalaista osaamista myös muualle. Jäspin ja Fearless Finnsin ideologiat kohtaavat ja haluamme rakentaa yhteisen menestystarinan, joka jää mieleen. Tervetuloa Fearless Finns perheeseen Jäspi!”

Lyhyesti Kaukora Oy 

Kaukora Oy on valmistanut Jäspi-lämmityslaitteita vuodesta 1976 ja Jämä-lämmityslaitteita jo vuodesta 1949. Pitkän kokemuksen myötä pohjolan olosuhteet ja niiden vaatimukset lämmityksessä sekä lämmitystekniikan kehitykseen liittyvät muutokset ovat yhtiölle hyvin tuttuja. Kaukora toimittaa vuosittain yli 50 000 lämmityslaitetta. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 52 milj. EUR, josta viennin osuus oli 10%.

Brändivideo: Jäspi: Heating homes since 1949 – Nordic quality from Finland – YouTube

Kotisivut: https://jaspi.fi/