Vihti Ski Center 28.3.2024

Osallistu vuoden hiihtokeskuksen valintaan ja voita kausikortti!

Ruka pokkasi Vuoden hiihtoresortpalkinnon 2019 ja Laajis valittiin lähirinteesi. Ehdota tämän vuoden palkittavia 15.4.2020 mennessä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen! Ruka pokkasi Vuoden hiihtoresortpalkinnon 2019 ja Laajis valittiin lähirinteesi. Ehdota tämän vuoden palkittavia 15.4.2020 mennessä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä 15. huhtikuuta 2020 mennessä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!

Perinteisesti laskettelukauden päätteeksi valitaan vuoden hiihtokeskus, lähirinne ja hiihtokoulu. Vaikka kausi 2019–2020 päättyi koronan takia ennen aikojaan, ei palkitsemisperinnettä rikota. On aika valita vuoden hiihtokeskus sekä lähirinne 2020.

Viime vuosien tapaan alamäkikansalla on mahdollisuus ehdottaa vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Mikä hiihtokeskus ja lähirinne teki tänä poikkeuksellisena kautena esimerkillisen hyvää työtä ja miksi heidät pitäisi palkita?

Kerro ehdotuksesi perusteluineen oheiseen kyselyyn 15. huhtikuuta 2020 mennessä.

Kaikkien vastauksen ja perustelut jättäneiden kesken arvomme kausikortin vapaavalintaiseen SHKY:n jäsenkeskukseen kaudelle 2020–2021. Arvonta suoritetaan 2.5.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistumalla tilaa myös ilmaisen Ski.fi-uutiskirjeen.

Oman ehdotuksen pääset lähettämään tästä.

Vuoden hiihtokeskusvalinnassa on kaksi kategoriaa: lähikeskus ja vuoden hiihtokeskus. Näin pienemmät keskukset eivät joudu kilvoittelemaan esimerkiksi Lapin lomakeskusten kanssa.

Lähikeskukset tekevät erittäin tärkeää työtä suomalaisen laskettelun eteen ja ovat siten ehdottomasti oman palkintonsa ansainneet. Lähikeskuksiin mennään laskemaan arki-iltaisin tai tehdään päiväreissuja viikonloppuisin.

Vuoden hiihtokeskus -kategoriaan on valittu keskukset, minne lähdetään laskemaan yleensä useammaksi päiväksi.

Jokaisen laskettelijan ja lautailijan mielipide on tärkeä. Vastaa siis kyselyyn mielellään heti, mutta viimeistään 15.4.2020!

Pysy ajan tasalla alamäkimaailman tapahtumista, tilaa Ski.fi-uutiskirje!

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.
Nyt on aihetta hymyyn, iloon ja riemuun: Iso-Syötteen huipulle pääsee jatkossa nopealla tuolihissillä.
Sirkan kylässä sijaitsevalla Levitunturilla avattiin vuonna 1964 Eturinteen alueella pujottelurinne ja kapulahissi. Levin kehitys kansainväliseksi talvimatkailukeskukseksi oli alkanut. Kuva: Levi Ski Resort
Talvipyöräily antaa kiehtovaa näkökulmaa hiihtolomaan. Tutunkin hiihtokeskuksen ympäristö näyttää erilaiselta ohjaustangon takaa.
Rinteessä harvemmin ollaan yksi. Mitä enemmän väkeä on mäessä, sitä tärkeämpää on noudattaa yhteisiä rinnesääntöjä.
Hiihtokoulu ei ole vain aloittelijoiden koulu, vaan jokainen laskettelija ja lautailija hyötyy tekniikkatunnista.
Suksiseppä Jani Ahvenainen kertoo rinnevinkkinsä ja samalla paljastaa, miten voit voittaa Pusun sukset.

Lumilautaliiton uusimmat

fsa-paracross-pyha

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Kalle Palander kunnioittaa hiihtoresortten lumetusosaamista. ”Rinteet on saatu kuntoon järjettömällä työmäärällä. Onneksi ihmiset alkavat pikkuhiljaa ymmärtämään, että lumi ei synny itsestään”, Palander huomauttaa.

Kalle Palander – lumen lähettiläs

Keskusuutiset
Testaamalla löytyy laskijan ongelmakohdat. Kuvan y-balance -testillä mitataan kehon toiminnallista symmetriaa ja hallintaa. Lisäksi se selvittää liikeratojen mahdolliset puolierot.

Testaamalla paremmaksi laskijaksi

Yhteistyössä
Vuoden hiihtokeskus 2019 – Ruka – on tehnyt ennakkoluulotonta työtä suorituspaikkojen kehittämiseksi, kauden pidentämiseksi ja kansainvälisen kiinnostavuuden herättämiseksi.

Vuoden 2019 parhaat hiihtokeskukset on valittu

Keskusuutiset