Pyhä 18.2.2024

Millä mielellä talveen? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja

Minkälaisia fiiliksiä tuleva talvi herättää? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja. Minkälaisia fiiliksiä tuleva talvi herättää? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja.
Talvi tulee! Kerro millä mielellä odotat laskettelukauden alkua. Osallistu kyselyyn ja voit voittaa hissliput Himokselle, Leville, Rukalle tai Sappeelle.

Ski.fi-sivustoa julkaiseva Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry tekee yhdessä IRO Researchin kanssa tutkimuksen laskettelijoiden ja lumilautailijoiden asenteista ja harrastusinnokkuudesta uuden kauden kynnyksellä.

Osallistu tutkimukseen tästä linkistä.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan hissiliput päiväksi kahdelle. Arvottavia paketteja on neljä, eli voit voittaa kaksi päivälippua Himokselle, Leville, Rukalle tai Sappeelle.

Vastaa kyselyyn 21.9.2022 mennessä.

Hissilippupaketit arvotaan 30.9.2022. Onnettaren suosikeille kerrotaan henkilökohtaisesti, mihin keskukseen kaksi päivälippua on voittanut.

Pysy ajan tasalla alamäkimaailman tapahtumista, tilaa Ski.fi-uutiskirje!

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Rinteessä harvemmin ollaan yksi. Mitä enemmän väkeä on mäessä, sitä tärkeämpää on noudattaa yhteisiä rinnesääntöjä.
Hiihtokoulu ei ole vain aloittelijoiden koulu, vaan jokainen laskettelija ja lautailija hyötyy tekniikkatunnista.
Suksiseppä Jani Ahvenainen kertoo rinnevinkkinsä ja samalla paljastaa, miten voit voittaa Pusun sukset.
Alppilegenda Kalevi ”Häkä” Häkkinen laski talvella 1967 Hirvensalossa kilpaa rallikuski Rauno Aaltosen Mini Cooperia vastaan. Legendan mukaan Aaltosen Mini voitti hiuksenhienosti. Kuva: Museovirasto
Temppuilu, pelleily tai kikkailu ei kuulu hiihtohissiin, eikä hissikapulaa tule vedättää hissilinjalta sivuun. Hiihtokeskusten ski patrolit valvovat tehostetusti hissikäyttäytymistä 5.–11.2.2024 sekä 28.3.–1.4.2024.
Hyvä suksi tai lauta on helppo ostaa, mutta itselleen mieleisin löytyy vain kokeilemalla. Ski.fi Testikeskus tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden!
”Kaikkien kanssa ei voi olla kaveri, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen. Eriävät näkemykset selviävät puhumalla”, Riihivuoren ski patrol Kaisa Miettunen muistuttaa. Kuva: Kalle Jokinen
Ei näin! Juomatölkin maatumisaika on 80–200 vuotta. Rinteeseen heitetty juomatölkki leikkaantuu teräviksi lastuiksi tampparin jyrsimen alla.
”Kun tuntuu siltä, että pärjää oikeastaan aika hyvin, yli omien odotusten, niin silloin tapahtuu taikoja”, hiihdonopettaja Teija Uurinmäki kannustaa.
Talmassa ymmärrettiin varhain lumilautailun merkitys ja se näkyi jo 1990-luvulla keskuksen mainonnassa. Wille Yli-Luoma ja Teppo Högman Talman esitteen kansikuvapoikina kaudella 1997–1998. Kuva: Mikko Suni

Lumilautaliiton uusimmat

fsa-paracross-pyha

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Laskettelu on tutkimuksen mukaan ennen kaikkea perheiden yhteinen harrastus, jossa yhdistyy ulkoilu ja luonnosta nauttiminen, vauhti, elämykset ja hauskuus.

Kolme tärkeintä syytä lasketella – näin kertoo tutkimus

Laskettelu
Vuoden hiihtokeskus 2022 on Himos.

Vuoden hiihtokeskus 2022 on valittu – lähikeskukseksi yllätysvoittaja

Keskusuutiset
Pienilläkin teoilla voi vaikuttaa tuleviin talviin.

Kymmenen askelta vastuulliseen laskemiseen

Laskettelu