Talma 2.2.2023

Millä mielellä talveen? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja

Minkälaisia fiiliksiä tuleva talvi herättää? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja. Minkälaisia fiiliksiä tuleva talvi herättää? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja.
Talvi tulee! Kerro millä mielellä odotat laskettelukauden alkua. Osallistu kyselyyn ja voit voittaa hissliput Himokselle, Leville, Rukalle tai Sappeelle.

Ski.fi-sivustoa julkaiseva Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry tekee yhdessä IRO Researchin kanssa tutkimuksen laskettelijoiden ja lumilautailijoiden asenteista ja harrastusinnokkuudesta uuden kauden kynnyksellä.

Osallistu tutkimukseen tästä linkistä.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan hissiliput päiväksi kahdelle. Arvottavia paketteja on neljä, eli voit voittaa kaksi päivälippua Himokselle, Leville, Rukalle tai Sappeelle.

Vastaa kyselyyn 21.9.2022 mennessä.

Hissilippupaketit arvotaan 30.9.2022. Onnettaren suosikeille kerrotaan henkilökohtaisesti, mihin keskukseen kaksi päivälippua on voittanut.

Pysy ajan tasalla alamäkimaailman tapahtumista, tilaa Ski.fi-uutiskirje!

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Viihtyisä maisemakonttori, oppimisen ilo ja hauskat työkaverit. Hiihdonopettajalla on monta syytä hymyyn.
Lapsi laskee suoraan alas rinnettä, eikä kääntyminen kiinnosta? Näillä hiihdonopettajan vinkeillä houkuttelet lapsen mutkittelemaan laskettelurinteessä.
Suksen pituuden valintaan vaikuttaa käyttötarkoituksen sekä laskijan mittojen lisäksi mieltymykset ja taitotaso.
Ylitarkastaja Aleksi Latvala viihtyy mäessä työssä ja vapaa-ajalla.
Hyvä lumilautakenkä antaa mainion tuntuman lautaan ja mahdollistaa miellyttävät sekä hauskat laskupäivät.
Näyttää helpolta, mutta etenkin alku voi olla hankala. Jutun vinkkien lisäksi kannattaa hakea oppia hiihtokoulusta. Pätevä lautaopettaja on oikotie onneen.
”Taidot kehittyvät harjoittelemalla ja kehittymistä voi nopeuttaa pyytämällä opetusta”, hiihdonopettaja Teija Uurinmäki rohkaisee. Kun taitoa on tarpeeksi, voi rinteitä kiitää alas, kuten Teijan opettajakollega kuvassa.
Päivä rinteessä tekee hyvää mielelle ja keholle (vaikka äärimmäisyyksiin ei menisikään).
Vääränlaiset välineet vievät ilon laskettelusta. Hiihdonopettaja Teija Uurinmäki kertoo, miksi serkun kaiman vanhoilla pujotteluvälineillä ei välttämättä kannata aloittaa hienoa harrastusta.
Hiihdonopettaja Teija Uurinmäki neuvoo aloittamaan laskettelupäivä nolon helposta rinteestä: ”kun haukkaat pienen palan kerrallaan, pääset nopeammin huipulle – turvallisesti.”

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Elian Lehto on näyttänyt kaudella 2022–2023 jotain, mitä on kauan odotettu: suomalaismenestystä vauhtilajeissa.

Lue lisää

Laskettelu on tutkimuksen mukaan ennen kaikkea perheiden yhteinen harrastus, jossa yhdistyy ulkoilu ja luonnosta nauttiminen, vauhti, elämykset ja hauskuus.

Kolme tärkeintä syytä lasketella – näin kertoo tutkimus

Laskettelu
Vuoden hiihtokeskus 2022 on Himos.

Vuoden hiihtokeskus 2022 on valittu – lähikeskukseksi yllätysvoittaja

Keskusuutiset
Pienilläkin teoilla voi vaikuttaa tuleviin talviin.

Kymmenen askelta vastuulliseen laskemiseen

Laskettelu