Sappee 16.9.2023

Millä mielellä talveen? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja

Minkälaisia fiiliksiä tuleva talvi herättää? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja. Minkälaisia fiiliksiä tuleva talvi herättää? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja.
Talvi tulee! Kerro millä mielellä odotat laskettelukauden alkua. Osallistu kyselyyn ja voit voittaa hissliput Himokselle, Leville, Rukalle tai Sappeelle.

Ski.fi-sivustoa julkaiseva Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry tekee yhdessä IRO Researchin kanssa tutkimuksen laskettelijoiden ja lumilautailijoiden asenteista ja harrastusinnokkuudesta uuden kauden kynnyksellä.

Osallistu tutkimukseen tästä linkistä.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan hissiliput päiväksi kahdelle. Arvottavia paketteja on neljä, eli voit voittaa kaksi päivälippua Himokselle, Leville, Rukalle tai Sappeelle.

Vastaa kyselyyn 21.9.2022 mennessä.

Hissilippupaketit arvotaan 30.9.2022. Onnettaren suosikeille kerrotaan henkilökohtaisesti, mihin keskukseen kaksi päivälippua on voittanut.

Pysy ajan tasalla alamäkimaailman tapahtumista, tilaa Ski.fi-uutiskirje!

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Ylläksellä on tapahtunut viime vuosina paljon. Laskettelijoita ilahduttaa kuuden hengen tuolihissi sekä pitkä katettu mattohissi. Lisäksi Gondoli-rinteen valaistusta ja lumetusta on uusittu.
Vuoden Bike Park 2023 on Ruka. Keskuksen vahva ja kokonaisvaltainen panostus bike parkiin näkyy. Rukalla niin aloittelijat kuin konkarit löytävät mielenkiintoista ajettavaa.
Ski.fi-kortti on paras laskettelijan etukortti.
Tanja Poutiainen-Rinne kiipesi ensimmäistä kertaa maailmancup-osakilpailun korkeimmalle palkintopallille Levillä 2004. Kesällä 2023 hän laski samaan mäkeen rakennettua slalom-rataa pyörällä.
Pyöräily sopii eloisalle Emmalle: ”Alamäkipyöräily on sosiaalinen tapahtuma, hissimatkalla voi tarinoida kaikenlaista.”
Mikä bike park ansaitsee halutun ja himoitun palkinnon? Osallistu valintaan ja voit voittaa kausikortin!
Sirly Ylläsjärvi tutustui alamäkipyöräilyyn opettajan kanssa ja innostui lajista.
Sami Hyypiän ehkäpä tunnetuin saavutus on Mestareiden Liigan voitto Liverpool FC:n riveissä vuonna 2005. Mittavan ammattilaisuran ohella hän on pelannut yli 100 maaottelua Huuhkajissa. Ammattilaisuran päättyminen on mahdollistanut uudet lajit. Nyt Sami Hyypiä on innostunut alamäkipyöräilystä.
Kypärän ja ajolasien lisäksi bike parkissa kannattaa käyttää muitakin suojia. Moni kuski pukee päälleen ainakin hanskat sekä kyynär- ja polvisuojat.
Hyvin suojaava, mukava ja tuulettuva kypärä on ehdoton varuste bike park -ajoon.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Laskettelu on tutkimuksen mukaan ennen kaikkea perheiden yhteinen harrastus, jossa yhdistyy ulkoilu ja luonnosta nauttiminen, vauhti, elämykset ja hauskuus.

Kolme tärkeintä syytä lasketella – näin kertoo tutkimus

Laskettelu
Vuoden hiihtokeskus 2022 on Himos.

Vuoden hiihtokeskus 2022 on valittu – lähikeskukseksi yllätysvoittaja

Keskusuutiset
Pienilläkin teoilla voi vaikuttaa tuleviin talviin.

Kymmenen askelta vastuulliseen laskemiseen

Laskettelu