Sappee 13.7.2024

Ski.fi:n adventtikalenteri tuo jouluilon alamäkikansalle!

Ski.fi:n joulukalenteri arpoo joka adventti laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja. Ski.fi:n joulukalenteri arpoo joka adventti laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja.
Valkeata joulua toivoo varmasti yksi jos toinenkin laskettelija ja lautailija. Valkoisen joulun odotusta helpottaa Ski.fi:n adventtikalenteri. Arvomme hienon palkinnon jokaisena adventtina!

Ski.fi:n adventtikalenteri vuosimallia 2023 tuo jouluilon alamäkikansalle. Suomen suurin laskettelu- ja lumilautamedia – Ski.fi – tuo joulun ilon, odotuksen ja jännityksen laskettelijoille ja lumilautailijoille:

Joka adventtisunnuntai Ski.fi:n adventtikalenterin luukusta avautuu uusi arvonta, jossa voi voittaa alamäkikansaa kutkuttavia palkintoja.

Tänä jouluna Ski.fi:n adventtikalenterin arvontaan osallistumaan Facebookissa ja Instagramissa: seuraa Ski.fi Facebookissa ja Instargramissa sekä tykkää ja kommentoi adventtikalenterin päivitystä.

Neljäs adventti

Viimeisen adventin kunniaksi joku onnekas voittaa Bollé Nevada -laskettelulasit! Osallistu palkinnon arvontaan seuraamalla Ski.fi Facebookissa ja Instagramissa sekä tykkäämällä ja kommentoimalla postausta.

Bollé Nevadan puolipolarisoiva Phantom+ -linssi estää todella tehokkaasti häikäisyä, mutta antaa erinomaisen kontrastin lumella. Phontom+ tummuu UV-valon mukaan, joten pärjäät samalla linsillä kelissä kuin kelissä. Bollé Nevadan kehysväri on diagonal mat black. Palkinnon arvo on 186 euroa.

Osallistu arvontaan seuraamalla, tykkäämällä ja kommentoimalla! Ski.fi Facebookissa ja Instagramissa.

Kolmas adventti

Ski.fi:n adventtikalenterin kolmannessa luukussa on laskupäiviin täydellisesti sopiva Helly Hansen ULLR RS30 -laskureppu. Osallistu palkinnon arvontaan seuraamalla Ski.fi Facebookissa ja Instagramissa sekä tykkäämällä ja kommentoimalla postausta.

Helly Hansen ULLR RS30 on täydellinen valinta rinteeseen ja rinteiden ulkopuolelle vapaalaskuretkiin. Tilavaan reppuun saa pakattua kaiken tarpeellisen lumiturvallisuusvälineistä lähtien. Helly Hansen ULLR RS30 -laskureppuun on helppo kiinnittää kypärän lisäksi sukset, lumilauta tai lumikengät. Yksityiskohtia on lukemattomasti, kuten fleecevuorattu laskulasitasku. Repun saa avattua myös selkäpaneelista, mikä on todella käytännöllistä esimerkiksi laskutauoilla. Helly Hansen ULLR RS30 -laskurepun arvo on 200 euroa.

Osallistu arvontaan seuraamalla, tykkäämällä ja kommentoimalla! Ski.fi Facebookissa ja Instagramissa.

Toinen adventti

Ski.fi:n joulukalenterin toinen luukku aukeaa! Toisen adventin kunniaksi joku onnekas voittaa Pusun ihka uuden suomalaista vapaalaskukulttuuria julistavan hupparin. Osallistu palkinnon arvontaan seuraamalla Ski.fi Facebookissa ja Instagramissa sekä tykkäämällä ja kommentoimalla postausta.

Toisena adventtina arvotaan suomalaisen suksiverstaan, Pusun, juuri julkaistu Finnish Freeride Culture -huppari. Osallistu Ski.fi:n adventtikalenterin arvontaan seuraamalla Ski.fi-sivustoa Facebookissa ja Instagramissa. Muista myös käydä tykkäämässä ja kommentoimassa adventtikalenteripäivitystä, niin olet mukana arvonnassa!

Seuraa, tykkää ja kommentoi! Ski.fi Facebookissa ja Instagramissa

Ensimmäinen adventti

Ensimmäisen adventin kunniaksi luukusta paljastuu innovatiivisesti suunniteltu ja korkealaatuinen Haglöfs Lava 90 -duffelilaukku. Se on erinomainen valinta reissuille: suuri laukkutila, vetoketjullinen asiakirjatasku ja toinen vetoketjulokero, joka toimii myös säilytystaskuna laukulle. Mukavien ja säädettävien olkaremmien sekä kanto- ja nostokahvojen ansiosta Haglöfs Lava 90 -laukussa on monia kantotapoja. Haglöfs Lava 90 -duffelilaukun arvo on 129 euroa.

Haglöfs Lava 90 -duffelilaukku on laskettelijan monipuolinen reissukassi. Osallistu Ski.fi:n adventtikalenterin arvontaan seuraamalla Ski.fi-sivustoa Facebookissa ja Instagramissa. Muista myös käydä tykkäämässä ja kommentoimassa adventtikalenteripäivitystä, niin olet mukana arvonnassa! Haglöfs Lava 90 -duffelilaukun arvo on 129 euroa.

Seuraa, tykkää ja kommentoi! Ski.fi Facebookissa ja Instagramissa

Ski.fi:n uutiskirje kertoo laskettelun ja lumilautailun kiinnostavimmat uutiset laskukaudella ja puheenaiheet kaksi kertaa kuukaudessa. Emme tuputa turhuuksia, vain vankkaa asiaa alamäestä. Tilaa Ski.fi:n ilmainen uutiskirje tästä linkistä.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Levillä on jo vuosia pyöräilty myös alamäkeen. Kesällä 2024 tunturissa alkaa kehitysprojekti, jonka tarkoitus on nostaa Levin maastopyöräilytarjonta uudelle tasolle.
Alamäkipyöräily on tempaissut Katja Ståhlin mukaansa. Varsinaisia tavoitteita laji ei kuitenkaan Katjalle aseta. ”Haluan vain nauttia ja vetää mäessä hyvällä fiiliksellä.”
Ylläs Flow -reitti avattiin alkusyksystä 2023 ja siitä tuli heti pyöräilijöiden suursuosikki.
Rukalla on kova tahto saada uusia pyöräilijöitä alamäkeen, joten keskuksessa panostetaan jatkossakin helppouteen ja turvallisuuteen.
Alamäki sopii ihan kaikille. Tahko Mini Mountain innostaa kaiken ikäiset ja kokoiset alamäkipyöräilyyn.
Bike park -päivä on mainio hetki tutustua laskettelun ja lumilautailun kesäiseen serkkuun, eli alamäkipyöräilyyn. Keskiviikkona 26.6.2024 on useassa keskuksessa tarjouksia lipuista, varusteista ja opastuksesta.
”Laajiksessa on se hyvä puoli, että reiteiltä löytyy mahdollisuuksia rauhalliseen tutustumiseen. Vauhtia voi sitten kasvattaa taitojen karttuessa”, sanoo Laajiksen kantaporukkaan kuuluva Hannu Pohjolainen (kuvassa vasemmalla).
Koko bike parkista löytyy hienosti rakennettuja flow-reittejä.
Sappee Bike Parkissa on panostettu monipuolisiin suorituspaikkoihin ja laajaan palvelutarjontaan pyöräilijöille.
Ellivuori bike park on tunnettu järvimaisemasta ja metsäisistä enduro-reiteistä.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Valkoinen maa ja lukemattomat sinisen sekä pinkin sävyt tekevät kaamoksesta maagista lasketteluaikaa. Telemark-käännös on ikuistettu vuoden ensimmäisenä päivänä.

Lapin kaamos on kauniisti taittuvaa valoa – ja upeaa aikaa lasketella

Laskettelu
Ski.fi-kortti on paras laskettelijan etukortti.

Ski.fi-kortti: kaksi laskee, yksi maksaa

Keskusuutiset
Joulun salaisuus paljastuu: Joulupukin rautainen kunto on peräisin rinteestä.

10 kysymystä hiihtävälle joulupukille

Keskusuutiset