Laskettelu 0
Sappee 25.6.2022

Ski.fi:n adventtikalenteri tuo jouluilon alamäkikansalle!

Ski.fi:n adventtikalenteri arpoo joka adventti 2021 laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja. Ski.fi:n adventtikalenteri arpoo joka adventti 2021 laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja.
Valkeata joulua toivoo varmasti yksi jos toinenkin laskettelija ja lautailija. Valkoisen joulun odotusta helpottaa Ski.fi:n adventtikalenteri. Arvomme hienon palkinnon jokaisena adventtina!

Ski.fi:n adventtikalenteri vuosimallia 2021 tuo jouluilon alamäkikansalle. Suomen suurin laskettelu- ja lumilautamedia – Ski.fi – tuo joulun ilon, odotuksen ja jännityksen laskettelijoille ja lumilautailijoille:

Joka adventtisunnuntai Ski.fi:n adventtikalenterin luukusta avautuu uusi arvonta, jossa voi voittaa alamäkikansaa kutkuttavia palkintoja.

Neljäs adventti

Jouluaatto lähestyy, joten on aika avata Ski.fi:n adventtikalenterin viimeinen luukku. Viimeisen adventin kunniaksi joku onnekas voittaa Bollén upeat laskettelulasit sekä Ski.fi:n Elämäni on alamäessä t-paidan!

Osallistut Bollén laskettelulasien ja Elämäni on alamäessä -paidan arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin viimeisessä luukussa on todellinen superpaketti: Bollén upeat laskettelulasit sekä Ski.fi:n legendaarinen Elämäni on alamäessä t-paita. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Kolmas adventti

Kolmannen adventin luukku antaa arvottavaksi Haglöfs Lava 50 -duffelilaukun. Lava 50 on monikäyttöinen ja tilava, ja siinä on suuren laukkutilan lisäksi vetoketjullinen asiakirjatasku ja vetoketjulokero.

Haglöfs Lava 50 -duffelilaukussa on mukavat ja säädettävät olkaremmit sekä kanto- ja nostokahvat, joten laukkua voi kantaa monella eri tavalla.

Haglöfs Lava 50 -laukun arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Palkinnon arvo on 99,90 euroa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin kolmannesta luukusta löytyy monikäyttöinen Haglöfs Lava 50 -duffelilaukku. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Toinen adventti

Toinen adventti tuo arvottavaksi hienot Komperdell-vapaalaskusauvat. Komperdell Free Touring Ti on kestävä teleskooppisauva vapaalaskuun. Sauvan yläosa on alumiinia ja alaosa titanaalia. Sauvan pituuden saa helposti säädettyä (105–140 cm). Palkinnon arvo on 109 euroa.

Komperdell Free Touring Ti -sauvojen arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin toisesta luukusta löytyy Komperdell Free Touring Ti -vapaalaskusauvat. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Ensimmäinen adventti

Ensimmäisen adventin kunniaksi luukusta paljastuu Helly Hansen Loke Backpack -reppu! Loke-repussa on kevyt ja kestävä synteettinen kangas, mukavat pehmustetut olkaimet, useita taskuja sekä isompi päätasku. Helly Hansen Loke Backpack -repun koko on 25 litraa. Palkinnon arvo on 80 euroa.

Helly Hansen Loke -repun arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy Helly Hansenin kevyt ja käytännöllinen Loke Backpack -reppu. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Uudistunut Ski.fi:n uutiskirje kertoo laskettelun ja lumilautailun kiinnostavimmat uutiset laskukaudella ja puheenaiheet kaksi kertaa kuukaudessa. Emme tuputa turhuuksia, vain vankkaa asiaa alamäestä. Tilaa Ski.fi:n ilmainen uutiskirje tästä linkistä.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Sappee sai Suomen ensimmäisen Vuoden Bike Park -palkinnon syksyllä 2021.
Ylläs on mainio kohde myös kesällä, sillä tekemistä ja valoa riittää. Kuva: Esko Liukas
Polkujuoksu kehittää kuntoa ja vahvistaa kehon lihaksia monipuolisesti. Lisäksi luonnon helmassa juokseminen rauhoittaa mieltä.
Mikä on mielestäsi paras bike park, entä miten bike parkeja pitäisi kehittää? Kerro näkemyksesi, anna tähtesi ja voit voittaa Bollén lasit!
Nuuksion perukoilla on keväällä 2022 urakoitu ja kesällä pääseekin nauttimaan entistä paremmista reiteistä.
Meri-Teijo Bike Park (MTBP) palkittiin syksyllä 2021 Vuoden teko -maininnalla onnistuneesta reittisuunnittelusta ja -toteutuksesta. Kesällä 2022 Teijossa on entistä enemmän ajettavaa ja reittejä myös aloittelijoille.
Alkukankeuksien jälkeen on Ruka bike park kehittynyt monipuoliseksi pyöräilykohteeksi.
Kouvolan ylpeys – Mielakka bike park – on kesällä 2022 parempi kuin koskaan ennen.
Kokonniemi on Porvoon kesän helmi. Bike park tarjoaa ajettavaa kaiken tasoisille kuskeille ja uusi seikkailupuisto innostaa kaiken ikäisiä.
Enduro-pyörällä ajaa bike park -reittien lisäksi myös maastopoluilla. Kuvan pyörä on Ghost SL AMR 6.7.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Ski.fi-kortti on laskettelijan paras etukortti: sillä saat kaksi päivä- tai iltalippua yhden hinnalla. Uuden Ski.fi Perhekortin voit jakaa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenien kanssa.

Ski.fi Perhekortti – laskettelevan perheen paras etukortti!

Keskusuutiset
Joulun salaisuus paljastuu: Joulupukin rautainen kunto on peräisin rinteestä.

10 kysymystä hiihtävälle joulupukille

Keskusuutiset
Parhaimmillaan kaamos tarjoaa päivällä upeita värejä ja illalla revontulia. Kuvan lautailijat pääsevät laskemaan Ylläksen upean taivaan alla. Kuvat: Eetu Leikas

Kaamos on parasta lasketteluaikaa

Keskusuutiset