Laskettelu 0
Serena 25.1.2022

Ski.fi:n adventtikalenteri tuo jouluilon alamäkikansalle!

Ski.fi:n adventtikalenteri arpoo joka adventti 2021 laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja. Ski.fi:n adventtikalenteri arpoo joka adventti 2021 laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja.
Valkeata joulua toivoo varmasti yksi jos toinenkin laskettelija ja lautailija. Valkoisen joulun odotusta helpottaa Ski.fi:n adventtikalenteri. Arvomme hienon palkinnon jokaisena adventtina!

Ski.fi:n adventtikalenteri vuosimallia 2021 tuo jouluilon alamäkikansalle. Suomen suurin laskettelu- ja lumilautamedia – Ski.fi – tuo joulun ilon, odotuksen ja jännityksen laskettelijoille ja lumilautailijoille:

Joka adventtisunnuntai Ski.fi:n adventtikalenterin luukusta avautuu uusi arvonta, jossa voi voittaa alamäkikansaa kutkuttavia palkintoja.

Neljäs adventti

Jouluaatto lähestyy, joten on aika avata Ski.fi:n adventtikalenterin viimeinen luukku. Viimeisen adventin kunniaksi joku onnekas voittaa Bollén upeat laskettelulasit sekä Ski.fi:n Elämäni on alamäessä t-paidan!

Osallistut Bollén laskettelulasien ja Elämäni on alamäessä -paidan arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin viimeisessä luukussa on todellinen superpaketti: Bollén upeat laskettelulasit sekä Ski.fi:n legendaarinen Elämäni on alamäessä t-paita. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Kolmas adventti

Kolmannen adventin luukku antaa arvottavaksi Haglöfs Lava 50 -duffelilaukun. Lava 50 on monikäyttöinen ja tilava, ja siinä on suuren laukkutilan lisäksi vetoketjullinen asiakirjatasku ja vetoketjulokero.

Haglöfs Lava 50 -duffelilaukussa on mukavat ja säädettävät olkaremmit sekä kanto- ja nostokahvat, joten laukkua voi kantaa monella eri tavalla.

Haglöfs Lava 50 -laukun arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Palkinnon arvo on 99,90 euroa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin kolmannesta luukusta löytyy monikäyttöinen Haglöfs Lava 50 -duffelilaukku. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Toinen adventti

Toinen adventti tuo arvottavaksi hienot Komperdell-vapaalaskusauvat. Komperdell Free Touring Ti on kestävä teleskooppisauva vapaalaskuun. Sauvan yläosa on alumiinia ja alaosa titanaalia. Sauvan pituuden saa helposti säädettyä (105–140 cm). Palkinnon arvo on 109 euroa.

Komperdell Free Touring Ti -sauvojen arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin toisesta luukusta löytyy Komperdell Free Touring Ti -vapaalaskusauvat. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Ensimmäinen adventti

Ensimmäisen adventin kunniaksi luukusta paljastuu Helly Hansen Loke Backpack -reppu! Loke-repussa on kevyt ja kestävä synteettinen kangas, mukavat pehmustetut olkaimet, useita taskuja sekä isompi päätasku. Helly Hansen Loke Backpack -repun koko on 25 litraa. Palkinnon arvo on 80 euroa.

Helly Hansen Loke -repun arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy Helly Hansenin kevyt ja käytännöllinen Loke Backpack -reppu. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Uudistunut Ski.fi:n uutiskirje kertoo laskettelun ja lumilautailun kiinnostavimmat uutiset laskukaudella ja puheenaiheet kaksi kertaa kuukaudessa. Emme tuputa turhuuksia, vain vankkaa asiaa alamäestä. Tilaa Ski.fi:n ilmainen uutiskirje tästä linkistä.

Luitko jo nämä?

Kun suksen kärjessä on rockeria, lähteää suksi helposti käännökseen pehmeässä lumessa.
Koskematon hanki on ihanaa, mutta se voi olla myös petollista. Lumiturvallisuuskouluttaja Eeva Mäkelä korostaa osaamisen ja oikeiden vvyörypelastusvälineiden merkitystä.
Kansainvälistä lumipäivää vietetään 16. tammikuuta. Tartu juhlapäivän kunniaksi Ski.fi:n laskuhaasteeseen!
Vapaalaskusukset ovat todelliset monitoimityökalut Suomen rinteille.
Tarkista oman lähirinteesi ruuhka-ajat rohkeasti kysymällä, kannustaa hiihdonopettaja Teija Uurinmäki.
Hiihtokoulussa jokainen ottaa takuulla loikan omissa taidoissaan eteenpäin. Hiihtokoulu ei ole vain aloittelijoita varten, sillä ammattilaiset osaavat opastaa myös osaavaa laskijaa.
Keskellä kansallispuistoa sijaitseva Pallas on täysin omanlaisensa hiihtokeskus. Talvelle 2022 on lanseerattu tunturialueen lumiolosuhteista kertova sovellus.
Kuka laskee, missä laskee ja miten laskee? Nämä kaikki vaikuttavat suksen valintaan. Itselleen sopivinta suksea valittaessa kannattaa tuntea myös suksen speksit ja ajatukset niiden takana.
Ei pelkkää koronatarinaa. Vuosi 2021 tarjosi onneksi myös hienoja hetkiä rinteessä. Tässä nautitaan Levin hangista helmikuussa 2021.
Rinteessä voit nauttia lumisesta joulusta koronaturvallisesti.

Lue lisää

Ski.fi-kortti on laskettelijan paras etukortti: sillä saat kaksi päivä- tai iltalippua yhden hinnalla. Uuden Ski.fi Perhekortin voit jakaa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenien kanssa.

Ski.fi Perhekortti – laskettelevan perheen paras etukortti!

Keskusuutiset
Joulun salaisuus paljastuu: Joulupukin rautainen kunto on peräisin rinteestä.

10 kysymystä hiihtävälle joulupukille

Keskusuutiset
Parhaimmillaan kaamos tarjoaa päivällä upeita värejä ja illalla revontulia. Kuvan lautailijat pääsevät laskemaan Ylläksen upean taivaan alla. Kuvat: Eetu Leikas

Kaamos on parasta lasketteluaikaa

Keskusuutiset