Mielakka 17.3.2023

Ski.fi:n adventtikalenteri tuo jouluilon alamäkikansalle!

Ski.fi:n adventtikalenteri arpoo joka adventti 2022 laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja. Ski.fi:n adventtikalenteri arpoo joka adventti 2022 laskettelijoita ja lautailijoita ilahduttavia paketteja.
Valkeata joulua toivoo varmasti yksi jos toinenkin laskettelija ja lautailija. Valkoisen joulun odotusta helpottaa Ski.fi:n adventtikalenteri. Arvomme hienon palkinnon jokaisena adventtina!

Ski.fi:n adventtikalenteri vuosimallia 2022 tuo jouluilon alamäkikansalle. Suomen suurin laskettelu- ja lumilautamedia – Ski.fi – tuo joulun ilon, odotuksen ja jännityksen laskettelijoille ja lumilautailijoille:

Joka adventtisunnuntai Ski.fi:n adventtikalenterin luukusta avautuu uusi arvonta, jossa voi voittaa alamäkikansaa kutkuttavia palkintoja.

Neljäs adventti

Joulu lähestyy, joten neljännen adventin kunniaksi pukin kontista löytyy arvottavaksi todella hieno lahja: Spy Legacy -laskettelulasit!

Spy Legacy on huippuluokan näyttävä ison koon laskettelulasi laajalla näköalueella ja vaihtolinssillä. Antifog -huurtumisenestokäsittely auttaa pitämään linssin auki. Silikonisträpi tarraa kypärään ja lasit pysyvät paikallaan hyvin. Palkinnon arvo on 209,90 euroa.

Palkinnon arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Huippuluokan Spy Legacy on näyttävä ison koon laskettelulasi, jonka mullistava Happy Lens -teknologia parantaa sekä kontrastia että mielialaa! Palkinnon arvo on 209,90 euroa.50 euroa. Osallistut arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Kolmas adventti

Kolmannen adventin kunniaksi arvomme Helly Hansen Scout Duffel XL -laukun. Sen tilavuus on hulppeat 90 litraa, joten reissuvarusteet kulkevat helposti mukana. Pääosasto on aukaistavissa lähes koko kannen matkalta. Kantohihnojen lisäksi tässä duffelissa on pehmustetut ergonomiset olkahihnat, jotka voit säilyttää tarvittaessa kannessa. Kestävä kangas on PVC-vapaata – hyvä valinta sinulle ja ympäristölle. Palkinnon arvo on 150 euroa.

Palkinnon arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Helly Hansen Scout Duffel XL on suuri, tyylikäs ja käytännöllinen. 90 litraisessa duffelilaukussa reissuvarusteiden kuljettaminen on helppoa. Laukku on valmistettu tukevasta ja kulutusta hyvin kestävästä 600D polyesteristä. Palkinnon arvo on 150 euroa. Osallistut arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Toinen adventti

Toisena adventtina kalenterista löytyy todennäköisesti kaikkien aikojen sympaattisin after ski -vaate, eli Pusu Moomin -huppari! Pusu, joka tunnetaan myös nimellä Puuppolan suksi, julkaisi viime talvena yhteistyön Muumien kanssa. Rennosti istuva huppari on mukava ja mikä parasta, se on 100 % kierrätysmateriaaleista tehty. Palkinnon arvo on 69 euroa.

Palkinnon arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin toisesta luukusta löytyy Pusu Moomin-huppari. Kierrätysmateriaaleista valmistettu huppari on lämmin, mukava ja ehdottoman tyylikäs. Palkinnon arvo on 69 euroa. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Ensimmäinen adventti

Ensimmäisen adventin kunniaksi luukusta paljastuu innovatiivisesti suunniteltu ja korkealaatuinen Haglöfs Corker 20 -reppu. Palkinnon arvo on 99,90 euroa.

Palkinnon arvontaan osallistut tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen tästä. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Ski.fi:n adventtikalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy Haglöfs Corker 20 -reppu. Se on innovatiivisesti suunniteltu, korkealaatuinen ja erottuva päiväreppu, joka on valmistettu kierrätetyistä kankaista. Corkerin sisältöön pääsee käsiksi älykkään, suuren sivupaneelin kautta. Sen avulla näet helposti, mitä repussa on. Vankka lokerorakenne pitää repun ryhdikkäänä. Palkinnon arvo on 99,90 euroa. Osallistut palkinnon arvontaan tilaamalla Ski.fi:n ilmaisen uutiskirjeen.

Ski.fi:n uutiskirje kertoo laskettelun ja lumilautailun kiinnostavimmat uutiset laskukaudella ja puheenaiheet kaksi kertaa kuukaudessa. Emme tuputa turhuuksia, vain vankkaa asiaa alamäestä. Tilaa Ski.fi:n ilmainen uutiskirje tästä linkistä.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Levin Eturinteille, aivan uuden Glacier Express -tuolihissin ala-asemalle, kohoaa massiivinen Icy Hot -rakennuskompleksi. Havainnekuva.
Taustalla näkyvä Maston rinnealue uudistuu täydellisesti talvelle 2023–2024. Uusi tuolihissi ja neljä uutta rinnettä tehnee alueesta monen uuden suosikin.
Kiropraktikko, lumilautamaajoukkueen ex-valmentaja Oskari ”Ode” Mykkänen muistuttaa kehonhuollon merkitykseestä hiihtolomalla. Sauna ja venyttely auttavat palautumista seuraavaan rinnepäivään.
”Aikuisen kunnianhimo harvoin edistää lapsen oppimista. Varsinkaan, jos lapsella ei anneta aitoa mahdollisuutta oppia”, muistuttaa hiihdonopettaja Teija Uurinmäki.
Viihtyisä maisemakonttori, oppimisen ilo ja hauskat työkaverit. Hiihdonopettajalla on monta syytä hymyyn.
Lapsi laskee suoraan alas rinnettä, eikä kääntyminen kiinnosta? Näillä hiihdonopettajan vinkeillä houkuttelet lapsen mutkittelemaan laskettelurinteessä.
Suksen pituuden valintaan vaikuttaa käyttötarkoituksen sekä laskijan mittojen lisäksi mieltymykset ja taitotaso.
Ylitarkastaja Aleksi Latvala viihtyy mäessä työssä ja vapaa-ajalla.
Hyvä lumilautakenkä antaa mainion tuntuman lautaan ja mahdollistaa miellyttävät sekä hauskat laskupäivät.
Näyttää helpolta, mutta etenkin alku voi olla hankala. Jutun vinkkien lisäksi kannattaa hakea oppia hiihtokoulusta. Pätevä lautaopettaja on oikotie onneen.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Ski.fi-kortti on laskettelijan paras etukortti: sillä saat kaksi päivä- tai iltalippua yhden hinnalla. Uuden Ski.fi Perhekortin voit jakaa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenien kanssa.

Ski.fi Perhekortti – laskettelevan perheen paras etukortti!

Keskusuutiset
Joulun salaisuus paljastuu: Joulupukin rautainen kunto on peräisin rinteestä.

10 kysymystä hiihtävälle joulupukille

Keskusuutiset
Parhaimmillaan kaamos tarjoaa päivällä upeita värejä ja illalla revontulia. Kuvan lautailijat pääsevät laskemaan Ylläksen upean taivaan alla. Kuvat: Eetu Leikas

Kaamos on parasta lasketteluaikaa

Keskusuutiset