Pyhä 17.4.2024

Helmikuu on hiihtokuu

Lähirinteet kutusvat hiihtolomalaisia.
Ainakin laskettelijoille ja lautailijoille on hiihtolomalla kelit kohdillaan, sillä rinteet on koko maassa huippukunnossa! Vauhdikkaita tapahtumia ja hyviä tarjouksia on runsaasti, eli nyt kaikki rinteisiin pitämään hauskaa.

Helmikuu on todellinen hiihtokuu. Kaamos on taitettu, mäkipäiviä on monella jo mukavasti alla ja suksi luistaa. Helmikuun ehdoton kohokohta on hiihtoloma. Nyt onkin aika suunnata mäkeen perheen tai kavereiden kanssa.

Myös hiihtokouluissa on runsas kurssitarjonta. Hiihtolomalla kannattaakin tutustua uuteen lajiin tai käydä hakemassa lisäoppia!

Wernerin kuvan alta löydät runsaasti esimerkkejä hiihtoloman tapahtumista ja tarjouksista eteläisen Suomen hiihtokeskuksissa.

Wernerin hiihtokoulun kurssitarjonta on hiihtolomaviikoilla runsas. Katso lisätietoja lähimmän hiihtokeskuksen sivuilta.
Wernerin hiihtokoulun kurssitarjonta on hiihtolomaviikoilla runsas. Katso lisätietoja lähimmän hiihtokeskuksen sivuilta.

Swinghillissä alakoululaiset (6–13 v.) laskevat hiihtolomalla puoleen hintaan. ”Espoon Chamonixiin” kulkee hiihtolomaviikolla ilmainen suksibussi maanantaista perjantaihin. Bussi lähtee Helsingistä Kiasman edestä ja kulkee mm. Espoon keskuksen kautta. Tarkka aikataulu ja reitti löytyy Swinghillin sivuilta.

Peuramaalla on sunnuntaina 19.2. koko perheen rinnerieha. Paikalle lapsia viihdyttämään tulee Ville Viikinki ja Onni Orava. Tarjolla on myös ilmaista grillimakkaraa. Lisäksi Peuramaan hiihtokoulussa on hiihtolomalla runsas kurssitarjonta.

Talman ilmainen ski-bussi kulkee hiihtoloman ajan 20.–24. helmikuuta Keravan juna-asemalta Talmaan kolme kertaa päivässä. Lähdöt kello 9.45, 14.30 ja 17.15.

Påminnessä on yömäki sunnuntaina 25.2.2017 kello 19.00–24.00. Ohjelmassa mm. soihtukulkue, hyppykisa, ajanottoa ja musiikkia.

MeriTeijossa on ohjelmaa hiihtolomaviikon jokaisena päivänä. Luvassa mm. lasten leikkimielinen syöksykisa tiistaina, rinnesuunnistus torstaina ja ikärajaton after ski lauantaina.

Salomonkallio tarjoaa hissilipun koko hiihtoloman ajaksi 18.–26.2.2017 edullisesti hintaan 70 euroa. Hissilippu ja vuokravälineet samalle ajalle yhteensä 149 euroa.

Mustavuoressa on laskettu mäkeä jo 50 vuotta! Synttäreitä juhlitaan erikoistarjouksien ja mehutarjoilun kera Mustavuoressa sunnuntaina 19. helmikuuta.

Mielakassa on lautailijoiden parkkisessarit lauantaina 25. helmikuuta. Isännöimässä on tunnettuja laskijoita ja laskuporukoita. Musiikki soi ja grilli on kuumana. Lisäksi leffaporukka Snackbreak järjestää kuvausklinikoita.

Ruokolahden Freeski avaa hiihtolomaviikon iltamäellä perjantaina 17.2.2017 kello 18–22. Kokeiltavana on myös Bag Jump.

Sappeella on tarjolla ilmaista laskettelua! Alle 11-vuotiaille on mahdollista tutustua hienoon lajiin maksuttomalla tunnin laskettelukokeilulla. Etuus on käytettävissä sunnuntaisin helmi- ja maaliskuussa sekä päivittäin hiihtolomien aikaan 20.2.–4.3.2017. Tunnin ilmainen laskettelukokeilu on käytettävissä kerran ja edun lunastaminen edellyttää rekisteröitymistä mySappee Etuklubiin.

Lisää tapahtumia löydät keskusten sivuilta.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Vappuna kaikki on mahdollista. Jopa saada pandat ja bikinirajat saman päivän aikana.
Kevät vietetään hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Tässä nautitaan Rukan Wappulounaasta.
Apocalyptican Paavo Lötjönen ja Eicca Toppinen ovat suksimiehiä. ”Laskettelussa yhdistyy hyvällä tavalla urheilu, vauhti, ulkoilu ja luonnosta nauttiminen”, Paavo kertoo.
Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.
Nyt on aihetta hymyyn, iloon ja riemuun: Iso-Syötteen huipulle pääsee jatkossa nopealla tuolihissillä.
Sirkan kylässä sijaitsevalla Levitunturilla avattiin vuonna 1964 Eturinteen alueella pujottelurinne ja kapulahissi. Levin kehitys kansainväliseksi talvimatkailukeskukseksi oli alkanut. Kuva: Levi Ski Resort
Talvipyöräily antaa kiehtovaa näkökulmaa hiihtolomaan. Tutunkin hiihtokeskuksen ympäristö näyttää erilaiselta ohjaustangon takaa.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Hiihtohissit pyörivät eteläisintä Suomea myöten

Keskusuutiset
Hiihtokeskuksissa on lunta! Ski patrolit kuvattuna Tahkon lumisissa maisemissa sunnuntaina 9.2.2020.

Ilouutinen hiihtolomalle: koko Suomessa lasketaan!

Keskusuutiset

Talvikausi avataan nyt!

Keskusuutiset