Artikkelit

Ajankohtaiset artikkelimme kertovat tuoreimmat tiedot Suomen hiihtokeskuksista, sekä  tarjoavat inspiraatiota ja lisämotivaatiota laskuharrastukseen. Halusitpa sitten oppia näyttäviä temppuja lumilaudalla, kehittää liikkuvuuttasi laskettelukertojen välissä tai saada vinkkejä uuden alamäkilajin alkeista, meiltä löydät hauskoja ja hyödyllisiä juttuja tasostasi riippumatta.

#telemark
Levin alppikoulun valmentaja Pepe Vanninen arvostaa NTN:n siteiden laukeamisominaisuutta ja tarkkuutta.

Telemark-laskijoiden ikuisuuskysymys: NTN vai perinteinen side?

Telemark-välineissä kehitys – ja keskustelu – on keskittynyt erityisesti siteisiin. Kumpi on parempi: kymmenen vuotta sitten markkinoille tullut NTN vai perinteinen side?

#telemark
Free Your Heels Telemark Weekend -tapahtuma keräsi tammikuussa telemarkin ystävät Sveitsin hiihtokeskukseen.

Tutustu telemarkiin tapahtumissa

Telemark tarjoaa hauskan ja haastavan vaihtoehdon muille lumilajeille. Ympäri Suomea järjestetään useita tapahtumia, jotka tarjoavat oppia kaikentasoisille laskijoille telemarkin parissa.

#telemark
Vuokra- tai lainavälineillä on hyvä lähteä liikkeelle. Ostoaikeissa kannattaa kysyä neuvoa kokeneilta telemark-laskijoilta.

Telemark-välineiden ostajan opas

Myös telemark-välineet ovat vuosien saatossa kehittyneet valtavasti. Monot ovat entistä korkeammat sekä jäykemmät ja rinteitä viiletetään yleisesti alppisuksilla. Siteiden valinnassa on pohtimisen paikka, sillä järjestelmiä on kaksi.

#telemark
Telemark tuo monipuolisuutta myös kotimäessä laskemiseen. Varoituksen sana lienee paikallaan: telemark tempaa helposti mukaansa.

Kiinnostaako telemark? Lue vinkit alkuun pääsemiseksi

Telemark-laskijoita näkyy entistä useammin Suomenkin hiihtokeskuksissa. Telemark tarjoaa mukavaa vaihtelua laskemiseen, mutta vetää monet kokeilijat täysin mukaansa. Tässä vinkit telemarkin aloittamiseen.

#telemark

Parkkilaskemisen ABC

Hypyt ja reilit kiehtovat etenkin nuoria laskijoita. Autamme parkkilaskemisessa alkuun kertomalla perusjutut ja laskemisen etiketin.

#telemark
Telemark on monipuolinen tapa liikkua.

Telemark tuo haastetta tuttuun harrastukseen

Telemark-välineillä voi harrastaa kaikkia hiihdon muotoja: rinne- ja vapaalaskua, vaellusta, hyppimistä ja paljon muuta.