Artikkelit

Ajankohtaiset artikkelimme kertovat tuoreimmat tiedot Suomen hiihtokeskuksista, sekä  tarjoavat inspiraatiota ja lisämotivaatiota laskuharrastukseen. Halusitpa sitten oppia näyttäviä temppuja lumilaudalla, kehittää liikkuvuuttasi laskettelukertojen välissä tai saada vinkkejä uuden alamäkilajin alkeista, meiltä löydät hauskoja ja hyödyllisiä juttuja tasostasi riippumatta.

#alppihiihto
Varastoitu lumi säilyi hyvin kesän yli. Nyt valtavaa lumikasaa levitetään kisarinteeseen.

Levillä valmistaudutaan jo maailmancup-viikonloppuun

Levillä maailmancupia varten varastoitu lumi on otettu esille kätköistään ja sitä levitetään jo täydellä vauhdilla Levi Black -rinteeseen. Työtä siivittää alkuviikosta satanut ensilumi, joka on kuorruttanut maan valkoiseksi.

#alppihiihto
Tanja Poutiainen-Rinne toimi ennnen maailmancup-kisaa järjestetyn Levi Lapland Kids Race -tapahtuman kummina.

Tanja Poutiainen-Rinne: ”Lapset osaavat leikkimielisen kisaamisen!”

Tanja Poutiainen-Rinne on tuttu näky kisaympyröissä aktiiviuran jälkeenkin. Suomen menestynein naisalpinisti seuraa mielellään etenkin lasten ja nuorten tekemisiä rinteessä.

#alppihiihto
Maailmancupin pujottelun avausviikonloppu on Levillä 11.–13.11.2016. Kuva: Teemu Moisio

Levillä maailmancupin pujottelun avaus 11.–13.11.2016

Yksi laskettelukauden kohokohtia osuu heti marraskuun alkupuolelle, kun maailmancupin pujottelun naisten ja miesten avauskisat lasketaan Levillä. Tänä vuonna Levi Black -rinteessä mitellään maailmancup-pisteistä upean talvisissa olosuhteissa.

#alppihiihto

Uusi alppihiihtoseura pääkaupunkiseudulle

Pääkaupunkiseudulla toimineet seurat, vuonna 1941 perustettu Slalom-Seura ry ja Espoo Slalom ry (perustettu 1987), ovat yhdistäneet toimintansa. Uuden seuran nimi on Helsinki Ski Club ry ja sen kotirinne on Vihti Ski Center.

#alppihiihto
Audi Ski Tourilla kilpailee Suomen parhaat nuoret alppi- ja freestylelaskijat. Kuva Levin osakilpailusta.

Haluatko kokeilla ratalaskua, kiinnostaako freestyle?

Talvella 2016 Audi Ski Tourin yhteydessä on kaikilla mahdollisuus kokeilla ratalaskua tai freestylehiihdon eri lajeja.

#alppihiihto

Kun Kalle Palander Janne Lahtelaa haastatteli

Rukan freestylen maailmancupin alla on hyvä muistella menneitä. Kaivoimme arkistosta kahden mestarin legendaarisen yhteishaastattelun.

#alppihiihto

Tanja Poutiainen-Rinne: ”Lasken vain kavereiden kanssa”

Kisarinteet toissa talvena taakse jättänyt Tanja Poutiainen-Rinne on edelleen tuttu näky rinteessä. Hän tekee PR-työtä Levillä, valmentaa nuoria laskijoita ja laskee kavereiden kanssa ihan omaksi ilokseen.